Michiel Geschiere directeur Langdurige Zorg bij VWS

Michiel Geschiere start op 17 oktober 2022 als directeur Langdurige Zorg (LZ) bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij volgt hiermee Theo van Uum op, die een overstap maakt naar de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Michiel werkt al vanaf 2018 als manager en plaatsvervangend directeur bij de directie Langdurige Zorg. Daarvoor was hij bij dit departement manager bij de directie Macro-economische vraagstukken en arbeidsmarkt (MEVA) en werkte hij als projectleider bij de directie maatschappelijke ondersteuning. Michiel begon zijn loopbaan bij het ministerie van Financiën.

Bron: Rijksoverheid

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Recente artikelen