Vrijdag 4 november is het de dag van de clientondersteuning

BCMB zet elk jaar een belangrijk onderwerp rondom cliëntondersteuning in de schijnwerpers. Op deze datum vragen we aandacht voor knelpunten rondom onafhankelijke cliëntondersteuning.

Achter de schermen zijn we druk bezig met alle laatste voorbereidingen, maar wat kun je allemaal verwachten volgende week?

➡️ Een uitgebreide signaleringsrapportage met knelpunten, aanbevelingen en good practices
➡️ Interviews met deskundigen
➡️ Ervaringsverhalen van cliëntondersteuners
➡️ Praatplaten over de drie thema’s: domeinoverstijgende vraag, passende zorg en toegang van voorzieningen.
➡️ Een bijeenkomst met de belangrijkste samenwerkingspartners ➡️ En… uiteraard zetten we de cliëntondersteuners in het zonnetje!

Volg de #DagVanDeClientondersteuning en mis de komende weken geen enkele update!

#clientondersteuning #gemeente #sociaaldomein #samenwerking

Cliëntondersteuners helpen mensen met informatie, advies en kortdurende ondersteuning op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, preventieve zorg, jeugdhulp, zorg, onderwijs, wonen, werk en inkomen. Dat doen zij om de zelfredzaamheid en participatie van mensen in een kwetsbare positie te vergroten. Zij ondersteunen op alle levensgebieden.

Waarbij kan jij wat hulp en advies gebruiken?

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen