Maak bijscholen leuk met E–learning Made Easy

Array

Bijscholen, wie heeft daar nou zin en tijd voor in de zorg? Dat je na een lange werkdag met zorgvragers, inclusief rapportages en andere administratieve rompslomp, óók nog de boeken in moet duiken om up-to-date te blijven in je vakgebied. Toch is het verplichte koek voor jou als zorgmedewerker en zorgorganisatie. Hoe pak je dat aan? Dat kan super eenvoudig én leuk met e-learning voor de zorg.

Gewoon thuis op de bank
Met E–learning Made Easy (it’s in the name) maken wij het makkelijk voor je. De e-learning volg je gewoon bij jou thuis op de bank, op een moment dat jou uitkomt. Je hoeft niet naar een klaslokaal af te reizen ergens aan de andere kant van het land, om vervolgens een hele avond te luisteren naar een docent. Grote kans bovendien dat de docent begint bij de basis, kennis die jij misschien al paraat hebt. Met onze e-learnings leer je waar en wanneer dat voor jou het beste uitkomt! Én kun je zelf navigeren binnen de cursus, zodat je lesblokken kunt overslaan waarvan je voldoende kennis hebt.

Bovendien heb je met onze e–learnings altijd een naslagwerk op je tablet of telefoon. Easy!

Voor ieder wat wils

E-learningMadeEasy heeft een enorm assortiment aan e-learning, zo is er dus voor ieder wat wils. Je kunt bij ons terecht voor bijscholing over Dataveiligheid, Ergonomisch werken, De Wet zorg en dwang, maar ook over Omgaan met dementie, Vakbekwaam Indiceren met Omaha System , Palliatieve pijnbestrijding en de morfinepomp. En nog veel meer!

Voor organisaties & zzp-ers

Met onze abonnementen voor organisatie en zzp-ers maken we de keuze wel heel makkelijk voor je. Daarmee heb je toegang tot alle modules tegen de voordeligste prijs. En heb je aantoonbaar de bekwaamheden in beeld. Easy!

Klik hier voor het abonnement voor zorgorganisaties / voor ghz organisaties

Klik hier voor het abonnement voor zzp-ers in de zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen