Dé eigentijdse orgasmegids voor iedereen met een vulva

Wathelpt jou als vulvabezitter als je moeite hebt met klaarkomen? Wat zijn de 13 soorten orgasmes die jij (met je partner) kunt leren kennen? Wat kun je leren als je zelf een vulva hebt, en jouw liefdespartner ook? Hoe zit het als je in transitie bent of je lichaam opnieuw moet leren kennen? 


Klaarkomen is voor mensen met een vulva niet altijd vanzelfsprekend. Welke erogene zones, aanrakingen en mentale stimulans helpen jou naar je hoogtepunt?
In Kom je ook? vind je ALLES over het orgasme van mensen met een vulva. Oefening baart kunst, is het motto van dit informatieve en praktische boek, vol met tips om alleen of met partner toe te werken naar meer, betere of andere orgasmes.Kom je ook?Hoe meer je erover weet en durft te ontdekken en te communiceren, hoe meer plezier je zult ervaren. Ook als je je misschien nog niet helemaal thuis voelt in je lichaam.

Een lesje anatomie, maar dan wat je echt wilt weten. Herkenbare en verrassende ervaringsverhalen 13 verschillende orgasmes: pick and choose 18 inspirerende standjes met illustraties Handige tips bij issues rondom klaarkomen Informatie over seksspeeltjes


Lottelust is het grootste online platform over seksualiteit in Nederland. Je vindt er handige informatie, leuke facts en tips and tricks voor een fijn seksleven. Van het leren over je seksualiteit tot het ontdekken van je stoutste dromen: seks is leuk! Laura Hiddinga is journalist en schreef jarenlang voor LotteLust.

Kom je ook? | De ultieme orgasmegids voor iedereen met een vulva | Laura Hiddinga | 9789043928076 | € 16,99 | Verschijnt: 7 februari 2023
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen