Rijnstate Velp en Poli Zuid verhuizen hun dienstverlening voor patiënten

Array

Als op maandag 26 juni Rijnstate Elst in gebruik genomen wordt, betekent dat een verandering voor de dienstverlening vanuit de locaties Velp en Arnhem-Zuid. In onderstaande opsomming leest u wat de belangrijkste veranderingen voor u kunnen betekenen.

Op vrijdag 23 juni zijn de afdelingen van Rijnstate op de locaties Velp en Arnhem-Zuid gesloten om te kunnen verhuizen. Alleen enkele patiënten onder behandeling van Vitalys kunnen nog op hun afspraak komen in Velp. In Arnhem-Zuid kunnen patiënten die voor de polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) komen, ook gewoon voor hun afspraak terecht.

Van Velp naar Elst en Arnhem

Vanaf maandag 26 juni opent Rijnstate Elst de deuren om huisvesting te bieden aan bijna 30 specialismen. De vaste afdelingen uit Velp – Dermatologie, Oogheelkunde en het Pijncentrum – ontvangen dan nieuwe en bestaande patiënten in Rijnstate Elst. Ook Vitalys zal vanaf die dag ondergebracht zijn op deze vestiging, evenals de Poli-apotheek.

Het Rijnstate Allergiecentrum verhuist vanuit Velp naar Rijnstate Arnhem. TravelClinicOost (TCO) verhuist naar zowel Rijnstate Elst als Rijnstate Arnhem.

Bloedafname Velp voorlopig gesloten


Dat betekent dat met ingang vanaf maandag 26 juni Rijnstate Velp gesloten is voor patiënten. De vestiging blijft wel open voor medewerkers van het laboratorium voor medische microbiologie.

Ook de bloedafnamelocatie is vanaf maandag 26 juni gesloten. Er wordt gezocht naar een nieuwe vestiging in de buurt. Tot die tijd kunnen patiënten terecht op andere adressen in de regio. Kijk voor locaties in de buurt op de website van ZekerWeten

Poli Zuid open voor MKA
Poli Zuid van Rijnstate blijft open voor patiënten die voor een afspraak komen voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) of voor bloedafname. De huidige huurders die naast de afdelingen van Rijnstate hun huisvesting hebben in Poli Zuid behouden hun onderkomen. U kunt op die locatie terecht voor Bloedafname (ZekerWeten), Beter Horen, Praktijk Rigtering, Consultatiebureau VGGM en Livit Orthopedie.

Bron: Rijnstate

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen