Jack Jansen nieuwe bestuurder van Domus Valuas

Array

Domus Valuas kondigt de benoeming aan van Jack Jansen als nieuwe bestuurder. Jack start per januari.

Jack heeft ruime management- en bestuurservaring en een uitgebreide carrière in de zorgsector.

Marijke van Putten, voorzitter van de Raad van Commissarissen, over Jack Jansen: “We kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Zijn achtergrond en expertise passen uitstekend bij de doelen en visie van Domus Valuas.”

De Raad van Bestuur bestaat met de komst van Jack uit drie bestuurders:
Inge van den Boom, Erik van den Boom en Jack Jansen. Deze samenstelling weerspiegelt de diversiteit aan ervaring en deskundigheid binnen het bestuurdersteam en we zijn ervan overtuigd dat het leiderschap van Jack een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Domus Valuas.

Over Domus Valuas

Domus Valuas is ontstaan door de fusie in 2022 tussen Domus Magnus (opgericht in 2004) en Valuas Zorggroep (opgericht in 2011). Gezamenlijk heeft het bedrijf 31 locaties verdeeld over 8 provincies en biedt het hoogwaardige zorg en service aan 800 bewoners en met circa 1.500 medewerkers.

Bron: Domus Valuas

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen