Vincent Moolenaar nieuw lid raad van toezicht Treant

Array

Per 1 juli 2024 is Vincent Moolenaar benoemd als lid raad van toezicht bij Treant.

Vincent Moolenaar is werkzaam als Business Director Board & Governance Programs bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast verricht hij diverse nevenfuncties, waaronder auditor bij NVZD voor de accreditatie van zorgbestuurders, toezichthouder bij Deloitte en het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarnaast is hij Raad-plaatsvervanger bij de Ondernemingskamer, onderdeel van het Gerechtshof Amsterdam.

Hij is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder en heeft ruime ervaring in zowel de profit als de non-profit sector. Zo was hij verantwoordelijk voor grote transities en integraties binnen Shell en Ahold. Zijn diepe expertise op het gebied van governance, risicomanagement en audit, gaat hij bij Treant inzetten in zijn rol als vicevoorzitter raad van toezicht en voorzitter remuneratiecommissie.

Vincent Moolenaar: ‘Ik vind het waardevol om me in te zetten voor maatschappelijke activiteiten en zie ernaar uit om bij te dragen aan Treant. Het is de grootste werkgever in de regio Drenthe en Zuidoost Groningen en de zorg die verleend wordt is onmisbaar voor de leefbaarheid van die regio. Daarbij spreekt mij de combinatie tussen care en cure binnen Treant enorm aan.’ Roelof Jonkers: ‘We zijn verheugd dat Vincent Moolenaar zich bij ons voegt. Met zijn brede ervaring in transities en bedrijfsvoering in al haar facetten, is hij een waardevolle toevoeging. We kijken uit naar de vernieuwing die hij Treant gaat brengen.’

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een reactie

Recente artikelen