Vraag 10
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding 04 december 2006 - 16:37
Array
Vraag 10: Hoe kun je een ei zo koken dat de dooier stolt en het eiwit niet?
A. Door het ei 18 seconden in de magnetron te zetten op 400 watt.
Tussenstand:
Ook een poll maken? Klik hier
Vraag 10: Hoe kun je een ei zo koken dat de dooier stolt en het eiwit niet?
Juiste antwoord: B
Tags: wetenschapsquiz, wetenschapsquiz 2006, wetenschapsquiz discussieforum, NWQ, wetenschapsquiz atwoorden 2006, wetenschapsquiz vragen 2006, wetenschapsquiz vragen, vragen NWQ, wetenschapsquiz.punt.nl
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.
Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.
De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.
Een ei in de magnetron ontploft. Ik ga het niet proberen. Heeft iemand het al geprobeerd?
—
Health is not valued till sickness comes!
Janine Budding
Uit het moleculaire koken: eigeel stolt bij 63oC, eiwit niet. Of het dan ook 8 uur moet? Zie bv http://weblogs.nrc.nl/weblog/kokenetc/2006/04/11/eieren-3-ei-ei/ . Ook ik heb geen Roner maar ik hou het toch op 63oC