Medicalfacts.nl is de grootste en meest up-to-date nieuwsblog speciaal voor Nederlandstalige artsen en apothekers en belangstellenden. Medicalfacts wordt beheerd door de Stichting MedicalFacts. De informatie op de site is niet gesponsord tenzij anders aangegeven. U kunt contact opnemen met: De redactie info (@) medicalfacts.nl.

U kunt bellen met+31 85 0805307. Dit is uitsluitend voor vragen over medicalfacts.nl

Tijdens de weekenden en feestdagen is het kantoor van de MedicalFacts telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw vragen per email stellen op info (@) medicalfacts.nl. Op kantoordagen zijn wij doorgaans tussen 10.00 uur en 13.00 uur te bereiken.

Tijdens de vakantieperiode is het kantoor van de Stichting MedicalFacts telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw vragen per email stellen op info (@) medicalfacts.nl.

Stichting MedicalFacts is het aanspreekpunt voor al uw vragen over MedicalFacts. U kunt het bestuur van de Stichting MedicalFacts het beste per mail bereiken. KvK nummer 17271385.

U kunt met onderstaande zoekoptie de contactgegevens van het product of dienst opzoeken. Wij kunnen u niet helpen aan extra informatie over de onderwerpen op onze site.

Aangepast zoeken

___________________________________________________________

Uitgever is Stichting MedicalFacts.

Wilt u ook een account op MedicalFacts? Meld je dan hier aan

U kunt met onderstaande zoekoptie op uw onderwerp nogmaals zoeken
De zoekfunctie Medicalfacts.nl is vernieuwd! Naast het vertrouwde zoeken kunt u nu ook gebruik maken van de een zoekmachine, die u verwijst naar betrouwbare medische informatie en instanties. Maar ook als u nader informatie zoekt over een artikel. U kunt met onderstaande zoekoptie op uw onderwerp nogmaals zoeken via de website van medicalfacts
Medicalfacts wordt gehost door Mijndomein

Uw Persbericht op Medicalfacts.nl?
brief schrijven 2Medicalfacts.nl is de afgelopen maanden flink gegroeid. Door deze groei is Medicalfacts steeds interessanter geworden voor de medische branche en dus ook voor uw persberichten. Die kunt u nu zelf plaatsen. Medicalfacts.nl is een medische nieuwssite gericht op professionals in de zorg, die sinds augustus 2004 bestaat. Het nieuws op nationaal niveau bestrijkt zowel de eerste- als tweedelijns gezondheidszorg. Daarnaast is er ook buitenlands nieuws op de website te vinden. Dagelijks worden de laatste nieuwsfeiten uit de medische wereld op Medicalfacts.nl geplaatst. Nieuwsfeiten, Opinie en aankondigingen wisselen elkaar af. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe. Naast medici wordt de site bezocht door velerlei disciplines, zowel door zorgverzekeraars als beleidsmakers adviesburo’s en overheidsinstellingen en een grote groep andere belangstellenden. Wilt u uw persbericht hier met foto en link in het bericht? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de redactie

Wil jij ook bij Medicalfacts schrijven,  af en toe een berichtje plaatsen is ook mogelijk. Medicalfacts is een open platform voor iedereen die wat te melden heeft aan zorgverleners. Heb je interesse? Stuur een je bericht aan de redactie Medicalfacts via [email protected]

Stichting MedicalFacts| Driek van Erpstraat 25, 5341 AK Oss | KvK nummer 17271385

22 oktober 2014