Janine Budding is firestarter van Medicalfacts en heeft in de afgelopen jaren Medicalfacts uitgebouwd tot een populaire website voor zorgprofessionals.Zij studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Zij heeft veel ervaring in diverse functies in de medische en farmaceutische industrie zowel nationaal als internationaal. Janine heeft eind december besloten dat MedicalFacts verder moest als zelfstandige entiteit en richtte daarom de Stichting MedicalFacts op. De Stichting MedicalFacts is een stichting zonder winstoogmerk en heeft al doel kennis en nieuws te delen met alle belanghebbende in de zorg om zo de noodzakelijke veranderingen te initieren en innovaties te stimuleren. Medicalfacts is uitgegroeid tot een platform waar partijen zelfstandig hun nieuwsberichten op kunnen plaatsen. Janine is nog altijd zeer betrokken bij MedicalFacts.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van mijn werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.
logo-medicalfactsOok Sponsor worden? Zonder sponsoring is een website als Medicalfacts helaas niet haalbaar. We bieden de mogelijkheid tot adverteren in onze website die ruim 2,5 miljoen bezoeken per jaar genereert, en de nieuwsbrief kunnen logo’s en of advertenties geplaatst worden , een eventuele advertorial is ook mogelijk. En we staan natuurlijk open voor iedere vorm van sponsoring waar wij zelf misschien niet zo direct aan denken. We hopen ook dit jaar weer een aantal bedrijven bereid te vinden om medicalfacts op deze manier mogelijk te maken. Sponsoring van deze website houdt financiele ondersteuning in. Wij zijn op zoek naar een sponsor die samen met ons wil bouwen aan een mooi medisch nieuwsplatform.Het hoofddoel van deze website is medisch nieuws en nieuwsinformatievoorziening. Een mooie medium om u te profileren. Medicalfacts.nl is immers de grootste en meest up-to-date nieuwsblog speciaal voor Nederlandstalige artsen en apothekers en belangstellenden. De informatie op de site is niet gesponsord tenzij anders aangegeven. U kunt contact opnemen met: sponsoring (@) medicalfacts.nl. U kunt bellen met+31 318 803054.
Dit is uitsluitend voor vragen over medicalfacts.nl. Stichting MedicalFacts is ingeschreven bij de KvK onder nummer 17271385. De eindredacteur is lid van de NVJ. De redactie bestaat uit professionals die werkzaam zijn of zijn geweest in de zorg. Bij de samenstelling van de website wordt zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. De ontwikkelingen in de medische wetenschap snel en wij willen hier een overzicht bieden van de ontwikkelingen. Het voorkomen dat niet alle in deze website opgenomen informatie up-to-date is, dat horen we dan graag van u.
Bezoekersprofiel Medicalfacts
Voorop staat dat de redactie producten en/of diensten genoemd op deze website niet uitdrukkelijk adviseert, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten en/of diensten gedane beweringen. Beweringen en meningen, geuit in artikelen en mededelingen op deze website, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de webmaster of de internetprovider. Medicalfacts.nl is de grootste en meest up-to-date nieuwsblog speciaal voor Nederlandstalige artsen en apothekers en belangstellenden. De informatie op de site is niet gesponsord tenzij anders aangegeven. U kunt contact opnemen met: sponsoring (@) medicalfacts.nl. U kunt bellen met+31 318 803054. Dit is uitsluitend voor vragen over medicalfacts.nl

05 februari 2013