RSS gebruik van medicalfacts (III)

Op 23 oktober heb ik statistieken over het RSS-gebruik van medicalfacts laten zien. In het linkerplaatje geeft de blauwe lijn het aantal bezoekers via rss-readers aan. De rode lijn het aantal doorkliks vanuit een rss-reade. Er is nog geen stijging van het aantal rss-gebruikers te zien ten opzichte van het gebruik tot 23 oktober. Ook het percentage opgevraagde artikelen met een rss-reader is niet gestegen.
In het rechterplaatje geeft de groene lijn het percentage aan hoeveel procent van de artikelen opgevraagd is middels rss-readers.

2 thoughts on "RSS gebruik van medicalfacts (III)"

  1. Jan, heb je je RSS-feed ook aangemeld bij de diverse RSS-zoekmachines en directories? Verder, maak je ook gebruik van online rss-readers als bloglines? Zo nee, ook daar een account openen om je eigen RSS-feed naast andere te plaatsen. Vaak zoeken mensen daar naar gerelateerde blogs en komen zo op jou blog uit. Mijn ervaring is een stijging van 5% per week. Ik zit inmiddels op ruim 500 rss-lezers (per dag).

  2. Ik sta op nieuwstracker.nl, rssfeeds.nl, headliner.nl en Open Directory Project. Daarnaast heb ik een account aangemaakt op bloglines.com, maar ik zie mijn eigen feed nog niet terug. Suggesties hoe ik dat moet doen?
    En heb je nog suggesties voor directory’s?

Comments are closed.

Recente artikelen