test2

iVolgende week een uitgebreid verslag van Britspine vol informatie over de recente ontwikkelingen in de behandeling van rugpijn.

ts

Hier vind je het programma. Abstracts vind je hier
Hope to see you in Wales!
[tag:Britspine] [tag:Janine Budding]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "test2"

  1. Eindelijk terug in London (“Almost back home for me, Gelukkig heb ik het hok down on Russelsquare achter me gelaten.”) en ik heb weer de beschikking over een fatsoenlijke breedband verbinding. Op een dag als vandaag is het geweldig om in mijn kamer te zitten met het uitzicht op  de Thames, London Bridge, the London Eye. Noem maar op alle bezienswaardigheden heb ik binnen handbereik. En in een flauw lentezonnetje keek in voldaan terug op Britspine 2006.  Morgen op tijd aan de slag maar ’s middag ben ik vrij. We hebben een bankholiday, dus alle tijd om rustig het verslag van Britspine uit te werken. Veel nieuwe mensen leren kennen en een hoop nieuwe dingen op het gebied van de behandleing van rugklachten gezien. Vooral de presentatie van Dr. McClure uit de VS was indrukwekkend. Heb genoten van deze trip en ik wil met name Steadfast bedanken voor deze fantastische trip. Niet alleen wetenschappelijk was het verrijkend maar ook cultureel gebied, Millienium stadium in Cardiff was magniefiek, The Black Tie dinner at City Hall, “Unforgettable, niet in de laatste plaats vanwege Jonathan de rugbyspeler, mijn tafelgenoten, the peashooters en lost more. En ook de trip naar Stonehedge zal ik niet licht vergeten. Om heel eerlijk te zijn. Ik ga steeds meer van Engeland houden en het is al echt mijn tweede thuis aan het worden. Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor alles in eens een hele mooie nieuwe wending krijgt. En je je bijna je oude leven niet meer kan voorstellen. I’m happy to be in London! Volgende keer is Britspine in Glasgow. Wales is er ingeslaagd om een onvergetelijk congres te organiseren met nieuwe en actuele thema’s. Internationaal is het nog niet zo groot maar het is zeker innovatief. Ook de europese lancering van Accu-SPINA was top. Ik denk dat we hier nog een hoop over gaan horen. Groeten uit London!.


    Health is not valued till sickness comes!

    Janine Budding

Comments are closed.

Recente artikelen