Niet gecategoriseerd

Nieuwe bestuursleden KNGF benoemd

Array

Op de Algemene Vergadering van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd: Kitty Bouten, Wilma Huiskamp-van de Haar en Maarten Deusing. Met hun benoemingen is de samenstelling van het bestuur gecompleteerd.

Kitty Bouten is in 1999 afgestudeerd als Bewegingswetenschapper aan de Universiteit van Maastricht en is een van de initiatiefnemers van VOTE. Zij zal zich binnen het bestuur vooral richten op de ledencommunicatie. Wilma Huiskamp-van de Haar is actief als fysiotherapeut en manueel therapeut; zij is binnen het KNGF al eerder bestuurlijk actief geweest en gaat zich nu vooral bezighouden met de beroepsinhoud. Maarten Deusing is als (bedrijfs)fysiotherapeut werkzaam in Zeeland en zal zich vanuit het bestuur vooral gaan inzetten voor de positie van de vrijgevestigden.

De nieuw benoemde bestuursleden zullen samen met Bas Eenhoorn (voorzitter), Hans Krijgsman, Bill van Mourik en Sjed Schopenhouer (secretaris/penningmeester) de belangen van de ongeveer 20.000 leden behartigen.

Over het KNGF
Het KNGF behartigt de belangen van ongeveer 20.000 fysiotherapeuten. Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort en vanuit enkele regiokantoren biedt het KNGF ondersteuning op beroepsinhoudelijk, maatschappelijk en economisch gebied.


Kitty Bouten,

Bron: persbericht KNGF