Hans Breukhoven werft met Free Record shop, Movie Max en Van Leest donateurs voor Cliniclowns

Array

De winkelsamenwerkers van deze ketens, met gezamenlijk ruim 400 winkels, zullen gedurende 3 maanden hun klanten motiveren om voor . 2,50 per maand donateur te worden van CliniClowns.

Naar school gaan, spelen met vriendjes, sporten en alles eten wat je lekker vindt. Het lijkt zo gewoon, maar dat is het voor veel kinderen niet. Omdat zij ziek zijn en daardoor in een ziekenhuis of andere zorginstelling verblijven of omdat ze thuis verpleegd worden. CliniClowns Nederland biedt kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten de kinderen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten ze gewoon weer even kind zijn. Even hoeft er niets en kan het alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan. Dit vereist dat de CliniClowns te allen tijde volledig in moeten spelen op de meest onverwachte situaties en ontwikkelingen. Improvisatie op hoog niveau dus. CliniClowns zijn dan ook niet voor niets professionele clowns, die na een zware selectie gevolgd door een speciale opleiding in dienst van de Stichting kunnen komen.
Samenwerking
Free Record Shop, Movie Max en vanLeest zijn een samenwerking aangegaan met Cliniclowns Nederland. Hans Breukhoven: ‘Wij zien uit naar een succesvol resultaat. Wij hopen dat onze klanten, net zoals de samenwerkers van Free Record Shop, Movie Max en vanLeest de CliniClowns een warm hart zullen toedragen en zich aanmelden als donateur’.
Algemeen directeur van CliniClowns Nederland Tom Doude van Troostwijk: ‘De fantastische steun van de medewerkers van deze ketens maakt het mogelijk om ons werk onder de aandacht te brengen bij hun vele klanten. Dankzij het werven van nieuwe donateurs zijn we in staat meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier te bieden’.

CliniClowns is er voor alle zieke kinderen in Nederland
Op dit moment spelen bijna 60 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Daarnaast heeft CliniClowns een unieke clowneske wereld op internet ontwikkeld, speciaal voor langdurig zieke kinderen die thuis worden verzorgd. Op de besloten website www.villaneuzenroode.nl kunnen kinderen onder andere met elkaar chatten, spelletjes spelen, muziek maken en via de webcam live contact onderhouden met de CliniClowns.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Hans Breukhoven werft met Free Record shop, Movie Max en Van Leest donateurs voor Cliniclowns"

  1. Ik las vandaag hier in een Kenyaanse krant, dat ze hier ook Cliniclowns gaan inzetten. Vooral op de HIV/ AIDS afdelingen hebben ze er veel behoefte aan.

Comments are closed.

Recente artikelen