Gezondheidszorg in Florida voorbereid op komst van Katrina

Array

De Ziekenhuizen van Zuid-Florida zijn voorbereid op de komst van Katrina. Vitale machine en functies van het Regional Memorial Hospital werken op generatoren zodat de gewonden van de orkaan direct in het ziekenhuis kunnen worden geholpen.

Regional Memorial Hospital in Hollywood behandelde vandaag al vier slachtoffers van de orkaan. Een vrouw stierf toen een boom op haar viel. Een automobilist is opgenomen in kritieke toestand nadat een boom op een auto viel, Volgens Frank Sacco, CEO van het Regional Memorial Hospital werkt alles zoals het moet.

Het ziekenhuis heeft in het verleden al ervaringen opgedaan met orkanen kreeg hulp van het Saint Cross Hospital in Fort Lauderdale. Zij hebben alle voorbereidingen getroffen.Zij leerden zodat veel van Andrew. Zij zorgden ervoor dat alles werkte op de genarator zonder dat de apparatuur opnieuw moest worden ingesteld of opnieuw gecalibreerd.
dani.

Het ziekenhuis maakte ook ruimte voor de families van zijn werknemers, die het noodweer in de centrale hal trotseren.

Bron: CNN

One thought on "Gezondheidszorg in Florida voorbereid op komst van Katrina"

  1. De orkaan is nu wel voorbij, maar er liggen nog genoeg (medische) gevaren op de loer. Inwoner moeten onder andere uitkijken voor verontreinigd drinkwater en eten.

Comments are closed.

Recente artikelen