Opening van de eerste zorglog bijeenkomst

0
193

Janine Budding opent de eerste zorglogbijeenkomst en heet iedereen van harte welkom. En presenteert de agenda:Om 17:30 uur wordt er gestart met een snelcursus bloggen. Dit gaat aan de hand van dit blogje. Wat alvast klaar staat. Aan de hand van dit blogje zal hij alle thema’s laten zien die van belang zijn voor een goede inhoud van een businessblog. Pauze om 17.45 uur. De meelezers missen de soep en hebben dus even pauze.

Om 18:15 uur is het tijd voor Frank Meeuwsen van Frank-ly

Om 18:45 uur hopen we dat Marco het Pand heeft bereikt en dus uit de file om zich kort aan de aanwezigen te introduceren, waarna we om 19.15 uur starten met een vragenrondje aan het forum van sprekers. Als we om half acht de di met discussie (misschien heeft Marco het pand dan al bereikt). Met een Borrel. In de tussentijd zal Jan wat postjes voor u maken zodat u real time op de hoogte blijft!! Hier kan op gereageerd worden en eventuele vragen gesteld worden.
Ik wens u namens Medicalfacts een plezierige namiddag!!