Statistieken Medicalfacts.nl (okt. 2005)

1
169

In de afgelopen maand zijn op Medicalfacts 42182 pageviews (23285 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van 1360 pageviews (750 bezoeken) per dag. In vergelijking met vorige maand is dit een toename van 31% voor de bezoeken en een toename van 3% voor de pageviews.

Dit zijn de resultaten zoals gemeten met Onestat hetgeen betekent dat hiervoor een tag is geplaatst op elke pagina waarvan ik wil dat die wordt mee-genomen in de meting. Deze resultaten zijn in principe alleen te vergelijken met resultaten die zijn verkregen met een vergelijkbare tagging meetmethode (zoals bijvoorbeeld geldt voor mediaonderzoek.nl en marketingfacts.nl).

(figuur 1)

De software Geeklog waar dit weblog op draait, heeft ook een eigen statistiekenmodule. Uit deze module komen de volgende getallen (hierin zijn de search-engines inbegrepen).

RSS
Het aantal RSS-readers schommelt deze maand rond de 100 (figuur 3). Over het gehele jaar zien we een stijgende lijn in het aantal RSS-readers (figuur 4). Het doorklikpercentage ligt deze maand tussen de 1 en 49%. Deze piek van 49% werd bereikt op 23 oktober. Op deze dag plaatste Martijn Hulst Vogelgriep, een update hier op Medicalfacts.

(figuur 3)


(figuur 4)


(figuur 5)
[tag: statistieken]

1 REACTIE

Comments are closed.