Google Calendar voor afspraken met uw dokter

1
216

Waar het ziekenhuis St. Jansdal onlangs nog investeerde in een online afsprakensysteem, komt weblog Clinical Cases and Images met een een goedkopere oplossing. De onlangs gelanceerde webdienst Google Calendar biedt de mogelijkheid om een online agenda aan te maken. Doordat deze agenda te delen valt met andere internetgebruikers, kunnen patienten zo zien wanneer een arts tijd heeft en wanneer niet.
Om tot een online afsprakensysteem te komen, zouden vervolgens de patienten via de e-mail een verzoek tot een afspraak kunnen doen. Als zij ook van Google Calender gebruik maken, kunnen afspraken tussen de patient en de arts direct in elkaars agenda geboekt worden.

Al eerder toonde Clinical Cases and Images aan hoe je met bijvoorbeeld Google Pagecreator een simpele site kan opzetten voor je praktijk.

1 REACTIE

Comments are closed.