Opleidingen Universiteit Maastricht opnieuw aan kop

Array

De opleidingen van de Universiteit Maastricht scoren ook dit jaar in de Keuzegids Hoger Onderwijs weer goede cijfers. Maar liefst acht van de twaalf beoordeelde opleidingen worden door studenten als ‘nummer 1’ van Nederland aangemerkt. De UM als geheel behaalt met een 7,15 de derde plaats van Nederlandse universiteiten, na de Open Universiteit Heerlen (2) en de Wageningen Universiteit (1).

De keuzegids wordt jaarlijks samengesteld door een onafhankelijke redactie van het Hoger Onderwijs Persbureau.

De UM-opleidingen die van hun studenten het beste cijfer van Nederland krijgen, zijn: Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen, Moleculaire Levenswetenschappen, Psychologie, European Studies (Cultuurwetenschappen), Economie, Econometrie en International Business.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Opleidingen Universiteit Maastricht opnieuw aan kop"

  1. PORCASI GAETANO

    Kunst tegen VIOLENZE MAFIOSE. De werken RACCONTANO geschiedenis van 1943 tot 2007 http://WWW.GAETANOPORCASI.IT

    De inzet in woord sociale.La wettigheid ‘was zo gebruikt te veroorzaken in het openbaar, wanneer u van mening bent dat een gevoel van fastidio.Applicare de wettigheid en bevestigen het recht van de staat moet de eerste stap die elke burger moet doen wat haar taken waarnemen, dan vragen te hebben gewaarborgd zijn diritti.L ‘kunst, alsmede de wettigheid sebrano twee abstracte entiteit, maar is niet altijd cosi.Sono banket dat de kunst is niet alleen esthetisch, maar als het weer over sociale problemen en van de mensheid wordt een instrument voor het geweten wakker, dus de kunstenaar is gevoelig voor sociale vraagstukken kan het niet laten het aan de kaak stellen met het gereedschap dat de verschillen in de samenleving en de lobby’s van potere.Il Inderdaad macht niet graag kritiek op, ongeacht ideologie en verklaringen van elke kleur jurk. De macht behouden en houdt van zichzelf en van invloed kan zijn op en de directe politiek, de maatschappij. In mijn werk heb ik geprobeerd om erop te wijzen en de aandacht vestigen op de rol van de verwoestende kracht politiek, milieu, geld persone.Il nauwe bondgenoot van de macht, terwijl de ontwikkeling van vaak met voeten treden de menselijke waardigheid en de schoonheid van de natuur en de gezondheid vaak ciascuno.Per dezelfde als deze Ik dacht dat mijn werken als een instrument van opzegging sociale.E toen ik gewezen op de vervuiling die wij onszelf slachtoffers elke dag op tijd kwam de reactie van de klacht, met ostracismi, en met onverschilligheid aan mijn werken die werden soms delegatie provocaties, gewoon om te laten zien hoe de algemene verklaringen van legalitàa zijn waardeloos als ze zegt te willen doen een ding en dan realiseerde de exacte opposto.Recentemente met vrienden, journalisten, politici van goede wil proberen te brengen in een laboratorium cultuur die heeft trasversare vleugel elementaire eerlijkheid, eerbiediging van de menselijke waarden, respect voor de diversiteit ipegno te behouden voor toekomstige generaties een planeet en een leefbare omgeving gedaan door mensen in solidariteit fatti.Per waarom we dachten met accerttare vergelijking met mannen van goede volontà.E ‘in deze geest dat ik besloten om deze erkenning dat afkomstig is van die die willen intestarsi een project van verandering die zou kunnen verbeteren van de levenskwaliteit van onze terra.E’ een uitdaging dat we lopen voor u en wij doen ons stessi.Pittore Antimafia Gaetano Porcasi.www.gaetanoporcasi.it

Comments are closed.

Recente artikelen