Niet gecategoriseerd

Engelse versie van disease management boek bechikbaar

Array

Deze week kwam de Engelse vertaling van het boek Disease management in de Nederlandse context beschikbaar. De Nederlandse versie is met steun van ZonMw geproduceerd en vormde aanleiding tot de start van nieuwe onderzoeksprogramma’s bij ZonMw. Nu is dus de Engelse vertaling Disease Management in the Dutch context uit. Dit boek speelt een rol bij twee internationale conferenties.

De eerste vindt plaats in Londen tijdens het congres Models & Innovations in Chronic Disease management & Long term care. De datum is 29 en 30 november. Je meldt je aan via www.uhkcc.com.

De tweede conferentie vindt plaats in Bonn van 10 tot 12 januari 2007. Deze conferentie betreft een vergelijking van vier soorten disease management programma’s in verschillende Europese landen. De vier soorten zijn gericht op patienten met
1. Diabetes,
2. COPD
3. Stroke
4. Depression.

Je meldt je aan via www.integratedcarenetwork.com. Wil je de genoemde Engelse versie ontvangen? Stuur een e-mail naar M.L.vanderLinde at umcutrecht.nl : je krijgt het boek plus een rekening van 20 euro toegestuurd. De Nederlandse versie bestel je door te surfen naar www.igitur.nl doorklikken op Igitur.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.