Tweede gezichtstransplantatie

2
224

Een 27-jarige man heeft zondag een gezichtstransplantatie ondergaan in Frankrijk. De man is daarmee de derde mens die een dergelijke operatie ondergaat, meldde de Franse krant Le Parisien vandaag. De gezichtstransplantatie in een ziekenhuis in Val-de-Marne duurde vijftien uur, waarbij de man een nieuwe neus, gezicht en kin kreeg. De Fransman lijdt aan de ziekte van Von Recklinghausen, die vervormingen aan het gezicht veroorzaakt.

Vorig artikelWantrouwen remt vernieuwing in de gezondheidszorg
Volgend artikelGehaktbal minder vet
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 REACTIES

  1. Ik dacht dat jullie een drukbezochte site hadden maar als ik de cijfertjes zo zie valt dat vies en heel vies tegen. Kom eens met een goed doordacht verhaal ipv al die simpele berichtjes die je overal tegenkomt. Bange sukkeltjes zijn jullie. Bah. -Edit-Als je reageert, laat dan een echt emailadres achter, wel zo fair -Edit door Janine-

Comments are closed.