Strategische samenwerking MKB Nederland en Menzis

0
135

Menzis en MKB Nederland hebben besloten tot een strategische samenwerking. In 2007 en 2008 krijgt de samenwerking vorm in projecten om via het midden- en kleinbedrijf de leefbaarheid in wijken en buurten te verbeteren. Daarnaast gaan MKB Nederland en Menzis samen ondernemerschap in de zorg stimuleren en onderzoeken hoe de relatie van het midden- en kleinbedrijf met de zorg kan worden verbeterd. Menzis is hiermee exclusief kennispartner van MKB Nederland op het snijvlak van zorg en sociale zekerheid.

MKB Nederland en Menzis hebben tot de samenwerking besloten vanuit de gedeelde visie dat een gezonde economie en goede zorg dichtbij randvoorwaarden zijn voor een gezonde wijk.
In 2007 en 2008 worden drie projecten opgezet: ten eerste het onderzoek naar verbeteringen in de relatie van ondernemers met de zorg (najaar 2007), ten tweede het stimuleren van ondernemerschap in de zorg (2008) en tenslotte het ontwikkelen van initiatieven om met behulp van het midden- en kleinbedrijf de leefbaarheid in wijk en buurt te verbeteren (2008).Op 11 oktober zullen de twee partijen tijdens een persconferentie hun concrete plannen ontvouwen en aangeven welke initiatieven in welke wijken en buurten zullen worden ontplooid.

Vorig artikelBeslissing op bezwaar: De Brauw Blackstone Westbroek
Volgend artikelMaastrichts ziekenhuis zet EndoBarrier in tegen obesitas
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.