Nationale Stotterweek: demonstraties revolutionair anti-stottertoestel

Array

Volgende week is het de Nationale Stotterweek, geïnitieerd door de Nederlandse Federatie Stotteren. Doel is ervoor te zorgen dat stotteren meer bespreekbaar wordt en uit de taboesfeer wordt gehaald. Tijdens deze week, van 1 tot en met 5 oktober, zijn er unieke demonstraties voor stotteraars van de nieuwste technologie op het gebied van anti-stottertoestellen. Het toestel SpeechEasy zal op 6 locaties in Nederland worden gedemonstreerd. Stotteraars kunnen SpeechEasy dan zelf proberen. Het toestel helpt stotteraars weer vloeiend te spreken. Kijk voor meer informatie op www.medsy.nl.

In Nederland stotteren ongeveer 160.000 mensen. SpeechEasy helpt 80% van alle stotteraars weer vloeiend te spreken. Dit toestel zal een zeer positieve impact hebben op hun welzijn. Het zelfvertrouwen stijgt en men ervaart een verbetering in sociale en professionele contacten.

De demonstraties worden gegeven in Born, Rotterdam, Landsmeer, Harmelen, Epe en Franeker. Mensen kunnen zich eenvoudig aanmelden om vrijblijvend een demonstratie bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.medsy.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Nationale Stotterweek: demonstraties revolutionair anti-stottertoestel"

  1. Adrie van der Horst

    Zie het “Klanttevredenheidsonderzoek” onder 489 klanten van SpeechEasy door onafhankelijk onderzoeksbureau Rainmaker & Sun Integrated Marketing.
    In 2004 kregen 2548 gebruikers een vragenlijst. (zie http://www.speecheasy.com/speecheasy_customer_survey_results.pdf),489 daarvan vulden die in. Voor het onderzoek leverde dat 460 lijsten met bruikbare gegevens op. Dat is 18% van het totaal. Van 81% (2059 gebruikers) weten we dus niks van hun bevindingen
    Van de respondenten geven er slechts 67 aan dat ze het apparaat langer dan één jaar gebruiken! (374 gebruikt het 0 tot 12 maanden) De resultaten zijn niet uitgesplitst naar gebruikduur.
    Het enthousiasme komt dus vooral van mensen die hem nog maar kort gebruiken!
    Om op grond van dit onderzoek te stellen dat 80% van ALLE stotteraars weer vloeiend gaan spreken, dát gaat mij veel te ver!
    Zou dat het geval zijn dan zullen alle forums en sites van de stotterwereld bol staan van de succesverhalen! Maar díe ben ik nog niet tegen gekomen.
    Ik vind SpeechEasy een dure vorm van symptoombestrijding, met alle gevolgen van dien!

Comments are closed.

Recente artikelen