Geen wachtlijsten bij zelfstandige klinieken

Array

Bij zelfstandige klinieken kunnen patiënten sneller terecht dan in ziekenhuizen. Bij deze klinieken is het speerpunt om de patiënt zo snel mogelijk te behandelen. Ziekenhuizen in Nederland blijven kampen met wachtlijsten (AD, 1 november 2007). Uit onderzoek van Mediquest blijkt tevens dat de informatie op www.kiesbeter.nl aangaande wachtlijsten niet volledig is. De zelfstandige klinieken hebben geen wachtlijsten. Deze organisaties zijn er juist op gericht patiënten snel en vakkundig te helpen.

Bij de drie klinieken van MediNova kunnen patiënten binnen tien dagen terecht voor een consult en binnen tien dagen daarna voor een operatie. Kliniek OMC Haarlem is volledig gespecialiseerd in oogheelkunde (onder andere voor staaroperaties en maculadegeneratie). Bij Kliniek Klein Rosendael en Kliniek Zestienhoven kan men terecht voor orthopaedie (zoals knie- en herniaoperaties), algemene chirurgie (onder andere liesbreuken) en plastische chirurgie.De behandelingen binnen oogheelkunde, orthopaedie en algemene chirurgie worden vergoed door de zorgverzekeraar. Patiënten kunnen terecht bij de afdeling Zorgbemiddeling van MediNova: 023 – 890 02 45.

MediNova is het grootste netwerk van zelfstandige klinieken in Nederland. MediNova stelt de zorgconsument centraal en biedt persoonlijke aandacht en compacte 24-uurszorg binnen een select aantal medisch specialismen. MediNova biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

MediNova bestaat uit de volgende drie klinieken:

o Kliniek Klein Rosendael te Rozendaal Gld, gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopaedie en plastische chirurgie
o Kliniek OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde en refractiechirurgie
o Kliniek Zestienhoven te Rotterdam, gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopaedie en plastische chirurgie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

5 thoughts on "Geen wachtlijsten bij zelfstandige klinieken"

 1. Was toch altijd al beken dat er geen wachtlijsten zijn bij zelfstandige klinieken.

 2. Kost dat nou zo’n inscript advertorial van Medinova?

 3. net zoveel als een persbericht voor jou kost. Persberichten met een nieuwswaarde worden geplaatst. En dus kosten ze niets. Het zou overigens wel netjes van bedrijven zijn als ze ook eens sponsoring op onze website overwegen. En dat is bij Medinova niet het geval. We brengen nieuws en werken met vrijwilligers. Er zit een mooie donate knop bovenaan de site en we hebben advertenties draaien. Daar dekken we de kosten mee!

 4. @lhw
  Net zoveel als het plaatsen van een persbericht op de geijkte kanalen. En dus kosten ze niets extra’s op medicalfacts. Het zou overigens wel netjes van bedrijven zijn als ze ook eens sponsoring op onze website overwegen. En dat is bij Medinova niet het geval. We brengen nieuws en werken met vrijwilligers. Er zit een mooie donate knop bovenaan de site en we hebben advertenties draaien. Daar dekken we de kosten mee! Met andere woorden, voor dit artikel hebben we geen cent ontvangen!

  Dus ik zou zeggen, als je jaloers bent, kom zelf ook eens met een goed persbericht. Staat het hier ook!

 5. @ Lhw,

  Het zal je verbazen, helemaal niets. Medicalfacts heeft er helemaal niets aan ontvangen. Het zou overigens wel netjes zijn als Medinova en alle andere bedrijven waarvan we regelmatig persberichten plaatsen ook eens iets terug zouden doen in de vorm van sponsoring. Maar helaas hebben we daat niets van gezien. Een campgane staan we altijd voor open maar eenvoudiger is een klik op de donatie button, we werken met vrijwilligers die mogen ook wel eens iets voor het noeste werk ontvangen, vind je niet?

  Maar als je jaloers bent, maak een goed bericht en de kans dat we het plaatsen is heel groot!

Comments are closed.

Recente artikelen