Bedankt!

De afgelopen weken heeft de redactie en de technische ondersteuning peentjes gezweet. En daarnaast hebben we ook veel geduimd. De website is nu over en draait in de nieuwe omgeving. Het kan zijn dat u uw reactie op een van onze postjes mist. Dat is een van de kleine ongemakken van de verhuizing.
De nieuwe host voor Medicalfacts is Geenpunt B.V. en Mijndomein. Janine Budding heeft samen met haar werkgever Steadfast
Corporation Ltd. goede ervaringen met Geenpunt B.V. Sinds maart 2006 werkte Janine als freelancer voor Steadfast maar na september is ze in dienst van Steadfast als werknemer. Janine is erg tevreden over de samenwerking met Geenpunt B.V. en Mijndomein tot een succes gebracht. Zulke verhuizingen kunnen alleen met hulp van technici en daarom wil ik Henry Sturman in het bijzonder bedanken. Zonder jou was de verhuizing niet zo soepel verlopen. Henry is werkzaam voor Geenpunt.nl

En al dit noeste werk is mede mogelijk door onze sponsors en wij willen ze hiervoor bedanken. De kosten lopen de afgelopen tijd flink op en hopen ook in 2008 niet teveel te hoeven bijleggen. En waar zouden we zijn zonder Attentionmedia BV.

Over mijndomein.nl
Mijndomein.nl beheert 87.500 .nl domeinnamen en is daarmee veruit de
grootste deelnemer van de Stichting Internet Domeinregistratie
Nederland. Mijndomein.nl levert domeinnamen en webhosting en garandeert
dat de prijzen niet zullen stijgen. Binnen 1 werkdag gegarandeerd aan
de slag. Vaak sneller. Je kunt mijndomein.nl niet bellen, waardoor de
prijs zo laag is. Binnen 1 werkdag gegarandeerd reactie op je vraag. Mijndomein.nl is ook bekend van één van Nederlands meest ambitieuze consument gedreven websites punt.nl
En tot slot willen we ook Protagonist bedanken voor de prettige samenwerken en de goede afterservice. Een aantal jaren hebben we bijzonder prettig samengewerkt.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen