Onderzoek naar toegankelijkeheid medisch tourisme – MediGO

0
257

Een nieuw terrein van onderzoek in Wageningen richt zich op de toegankelijkheid en betekenis van toeristisch-recreatieve voorzieningen en natuurlijke omgevingen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Dit heeft geleid tot een groeiende aandacht voor de manier waarop onze dagelijkse omgeving invloed heeft op het welzijn, geluk en kwaliteit van leven.

De verkenning van de omgeving als een plek voor ziektepreventie en gezondheidsbevordering is dan ook een van de prioriteiten van Wageningen University & Research. Er zijn twee onderzoekslijnen te onderscheiden. De eerste lijn richt zich op de therapeutische rol van natuurlijke omgevingen. De tweede op de toegankelijkheid van toeristisch-recreatieve voorzieningen en de mate waarin toeristische organisaties rekening houden met specifieke wensen van anderen of mensen met een beperking.

MEDIGO

Iedereen heeft de vrijheid hebt om te kiezen waar je je gezondheidszorg kunt krijgen? Steeds vaker kiezen mensen ervoor om te reizen voor een betere zorgervaring. Ze zijn op zoek naar gezondheidszorg van betere kwaliteit, kortere wachttijden of om voor VEEL minder geld dezelfde medische procedure te krijgen.
MEDIGO verbetert de toegang tot gezondheidszorg voor mensen overal. Het is een eenvoudig te gebruiken platform en service waarmee patiënten medische second opinions kunnen krijgen en betaalbare, hoogwaardige medische behandelingen in het buitenland kunnen plannen. Met meer dan 1.000 vertrouwde ziekenhuizen en klinieken, duizenden deskundige artsen en een ervaren patiëntenteam, ondersteunt het MEDIGO-netwerk de reis naar gezondheid.
Dus hoe kies je wat het beste is voor je gezondheid? Dat is waar MEDIGO kan helpen! Ga naar https://www.medigo.com