Tegengeluid: Sophie Hilbrand Says no to the knife!

Array

Cosmetische chirurgie is booming. Tijd voor een tegengeluid, vindt BNN. Presentatrice Sophie Hilbrand gaat in Say no to the knife met zeven mensen die van plan zijn om plastische chirurgie te ondergaan de uitdaging aan om ze op andere gedachten te brengen. Sophie: “Ik ben ook zwaarder geweest en daar zeiden mensen ook dingen over. Maar ook toen dacht ik: Jezus. Al die wijven die de hele dag met hun uiterlijk bezig zijn. Ik vind ‘t gewoon oppervlakkig, dat gedoe met dat uiterlijk.”

Say No To The Knife van producent Blue Circle is vanaf vanavond zes weken lang te zien van 22.20 uur tot 22.50 uur bij BNN op Nederland 3. De presentatie is in handen van Sophie Hilbrand en zij krijgt hulp van een psychotherapeute Chiara en een stylist. Medicalfacts will BNN grag complimenteren met hun initiatief. Op Medicalfacts heeft vooral huisarts Aalstein ook al eens een stevig tegengeluid laten horen tegen onzinnige plastische chirurgie.

Volgens Sophie Hilbrand zijn het vooral de zeven kandidaten die zich kwetsbaar opstellen het meest bijzondere aan het programma. Sophie in De Pers: “Ik had elke keer tranen in mijn ogen op momenten dat kandidaten zich zo open en kwetsbaar opstellen in de gesprekken met Chiara. Ik hoop dat dat al een reden is voor jongeren om bij dat soort dingen iets meer stil te staan. Het gaat zo veel over de buitenkant.”

One thought on "Tegengeluid: Sophie Hilbrand Says no to the knife!"

  1. Of het helpt? zie sites als http://www.kliniekoverzicht.nl
    En wat is onzinnige plastische chirurgie? Ik vind het best zolang iemand niet op een totaal andere persoon lijkt.

Comments are closed.

Recente artikelen