Robert Mol, 25 jaar huisarts: Gefeliciteerd

2
2015

mffeest.JPG
robert25jaar.JPG
Robert Mol, huisarts en wereldberoemde emaildokter met weblog, gerpezen in Nederland en gedreven huisarts, viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum als huisarts en wel vandaag!

NAMENS DE GEHELE REDACTIE EN LEZERS VAN MEDICALFACTS, VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Welk woorden passen het beste bij 25 jaar huisarts? Wij zien Robert Mol vooral als gedreven en enthousiast. Want een huisarts op internet hoeft zich nooit te vervelen.

Het begon allemaal met de Studie Geneeskunde te Rotterdam 1972 -1980. En spannende buitenlandse avonturen aan respectievelijk de universiteit van Teheran, Iran; Epidemiologie 1975, Universiteit van Novi Sad, Joegoslavie;, Interne Geneeskunde 1976 Universiteit van Pretoria, Zuid-Afrika;, Gynaecologie/Verloskunde en Huisarts-geneeskunde 1978, Universiteit van Kaapstad, Zuid-Afrika; thorax-chirurgie 1978, Universiteit van Adelaide, Australie; Anesthesiologie 1980 en daarna Marinearts 1980-1982.

Om vervolgens voor zijn passie, huisartsgeneeskunde, weer terug te keren naar de opleiding tot huisarts te Rotterdam in 1982-1983. Het buitenland bleef trekken en Robert werd Gouvernementsarts te Saba (NA) en huisarts te Sint Maarten (NA) 1983-1988. Om de kroon op zijn studie te zetten met een Proefschrift met de title “Doctor on Saba” (ISBN 90-5166-082-0) verdedigd aan de Universiteit van Groningen. 17 mei 1989. Daarna volgden nog vele jaren als huisarts en werd hij op 15 juli 2001 huisarts op het internet.

De toekomst van de zorg is iets wat ons allemaal aangaat. En vooral Robert is er zeer gedreven in om daar voor te strijden en te zorgen dat de zorg van de toekomst ook de kwaliteit heeft die Nederland nodig heeft. Daar mag je verschillend over denken van Robert of een andere visie op hebben. Maar zorg in ieder geval dat je goed geinformeerd wordt. En hij maakt op basis daarvan zijn keuzes.

Voor ons is Robert Mol een bijzonder huisarts en een amusante columnist waar we elke maand weer van genieten. Robert, wij hopen dat je nog vele jaren als huisarts actief blijft en je columns aan ons blijft zenden.

Robert’s 25-jarig jubileum wordt eind van de maand feestelijk gevierd. Hij heeft ons gevraagd zijn uitnodiging aan u hier te plaatsen. Bij deze. Op dat het vooral een leuke dag wordt!!

UITNODIGING van ROBERT MOL

aan u met wie ik een leuke ontmoeting
heb gehad in de periode
3 maart 1983- 3 maart 2008

In het kader van het 25 jaar geregistreerd zijn als huisarts lijkt het mij een goed moment U uit te nodigen voor een borrel op:

Zondag 30 maart 2008 van 15.00 tot 17.00 uur in Humanitas-Akropolis, Achillesstraat 290, 3054 RL Rotterdam.

Routebeschrijving: zie www.humanitas.nu

Robert Mol, huisarts
E-mail: info ( at ) emaildokter (punt) nl

Meenemen goed humeur is meer dan voldoende!


Vorig artikelNiet de vergrijzing, maar jeugdzorg oorzaak probleem AWBZ
Volgend artikelDG SANCO “Health Programme” call 2008 geopend
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 REACTIES

  1. Beste Robert,

    Via deze weg wenst deze 26 jaar werkende huisarts (baas boven baas!) je nog vele vreugdevolle arbeidsjaren toe! Hoewel ik jouw columns veel leuker vind dan die van mijzelf ga ik ook door met werken & columns schrijven.

    Proost!!!

    Peter aalstein.

Comments are closed.