Reuma collecteweek

2
252

Ook minister van der Hoeven draagt een steentje bij. Zij doneerde in de bus van Reumafonds directeur Lodewijk RidderbosNa maandenlange voorbereidingen is het dan zover, de Reumafonds Collecteweek. Ruim 60.000 vrijwilligers gaan met de collectebus in de hand weer het land in.
De weersvoorspellingen spreken nog niet echt van lente, maar natuurlijk houden wij met z’n allen de moed erin. Wij wensen alle collectanten heel veel succes en hopen natuurlijk op een mooie opbrengst.

Nieuwe campagne: Leven met reuma
Het Reumafonds heeft een televisiecommercial laten ontwikkelen die op een bijzondere manier laat zien wat het voor iemand betekent om zo maar, van de één op de andere dag, met reuma te moeten leven.
Bekijk de commercial

Bron: allepersberichten.nl

Vorig artikelKostenbespraring door delen toediening van dure geneesmiddelen
Volgend artikelVoldoende geld voor uitbetaling PGB
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 REACTIES

  1. Ik vind de reclame hooguit beledigend en deprimerend.
    Ik ben zelf onder behandeling bij een reumatoloog. Juist een positieve houding is mijns inziens een must. Reuma is lastig maar geen drama. Ik werk fulltime, doe het huishouden etc. Ok niet pijnloos.. nou en? Er is niemand die mij iets verbiedt en voor de meeste dingen zijn oplossingen te vinden. Vaak is het een kwestie van wat humor en creatief zijn. Zelfmedelijden helpt niet, zelfhumor wel.

Comments are closed.