Wordt Mathijs Vrieze de nieuwe dieet goeroe?

Array

Boek Lekker eten en gezonder afvallen - Mathijs VriezeEr is een nieuwe dieetgoeroe in het land: Mathijs Vrieze. De Alkmaarder presenteerde afgelopen zaterdag met veel spektakel zijn eerste boek 'Lekker eten en gezonder afvallen'.

Lekker eten en gezonder afvallen
Het boek bevat weekmenu's en gerechten die zijn gebaseerd op de verse ingrediënten die in de vier jaargetijden beschikbaar zijn. Vrieze heeft voor een deel gebruikt gemaakt van gerechten die er bij hem voor hebben gezorgd dat hij zijn overtollige kilo's kwijtraakte.

Sonja Bakker
Mathijs Vrieze heeft jarenlang als kok in restaurants gewerkt en heeft ook meerdere gerechten voor Sonja Bakker bedacht. En aangezien Sonja Bakker behoorlijk wat centjes heeft verdiend met haar dieetboeken waar veel krietiek op was en zelfs van plagiaat werd gesproken, is het dus ook een logische stap dat Mathijs Vrieze een eigen boek op de markt brengt.

Het schijnt dat Sonja "not amused" is en dat ze hem, volgens de Telegraaf, zelfs van plagiaat beschuldigd. Waar hebben we dat meer gehoord, Sonja?

Promotie
"Lekker eten en gezonder afvallen" is spectaculair gelanceerd en in de voorverkoop zijn er al 50.000 exemplaren van verkocht. Het boek wordt gesponsord door een aantal fabrikanten van levensmiddelen, het boek staat vol met de merknamen van producten. Vrieze staat achter die producten en vindt dat hij ze daardoor rustig kan noemen.

Recente artikelen