Zorggroep Almere geschokt door overlijden huisarts en collega

2
439

piet-germsUPDATE: Gemeente Almere en PC Hooft Uitvaartverzorging bevestigen dat de uitvaart van de Karin, Mark, Els en Piet Germs vrijdag 1 augustus plaats vindt. Het afscheid is in de aula van osg De Meergronden, te Almere. Vanaf De Meergronden zal de rouwstoet vertrekken naar Begraafplaats Almere Haven waar de begrafenis zal plaatsvinden. Belangstellenden kunnen lopend aansluiten bij de rouwstoet. Dit is tussen 14.30 uur en 15.00 uur. Condoleren kan alleen via het condoleanceregister van de Zorggroep Almere

Vanochtend heeft ons het bericht bereikt dat tijdens zijn vakantie onze collega Piet Germs en zijn drie kinderen om het leven zijn gekomen. De Raad van Bestuur van Zorggroep Almere is diep geschokt door het tragische ongeval dat hen is overkomen.Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn vrouw, familie en nabestaanden. Wij wensen hen enorm veel sterkte bij het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

De Zorggroep verliest in Piet Germs niet alleen een uitstekend huisarts, maar ook een bevlogen collega die, onder meer in zijn rol als lid en voorzitter van de Ondernemingsraad, een enorme betrokkenheid bij de gezondheidszorg in Almere heeft getoond.

Piet Germs heeft ruim 18 jaar als huisarts gewerkt in gezondheidscentrum West in Almere Haven. Daarnaast is hij acht jaar lid geweest van de Ondernemingsraad, waarvan ruim de helft als voorzitter.

Om patienten, collega’s en anderen in de gelegenheid te stellen de familie en nabestaanden te condoleren, ligt in gezondheidscentrum West een condoleanceregister klaar. Ook bij de receptie van het hoofdkantoor van Zorggroep Almere is er een mogelijkheid een condoleanceregister te tekenen. Beide registers zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen familie en nabestaanden te condoleren, kunt u via de website van Zorggroep Almere het digitaal condoleanceregister invullen. Ook kunt u de condoleanceregisters invullen op het gezondheidscentrum West of in het Hoofdkantoor van Zorggroep Almere.

Namens de Raad van Bestuur,

Jos Stienen en Bert Groot Roessink

Bron: Zorggroep Almere

Voeg een bericht toe in het register van Zorggroep Almere

2 REACTIES

  1. ik wil even bij stil staan bij het overlijden van huisarts en vader en kids.germs.
    ik conderler zijn vrouw met het verlies van haar man en kids.
    en wens veel sterkte toe.

    ook naamens mijn dochter patricia

  2. Heel erg om in één klap je hele gezin te verliezen. Maar waarom nemen mensen zo’n risico? Willens en wetens je leven, en dat van je hele gezin, op het spel zetten door zo’n sport te beoefenen. Ik begrijp er niks van! Hoe erg het ook klinkt: wie dit risico durft te nemen moet ook niet raar opkijken als het gewoon een keertje helemaal mis gaat. Toch wens ik de moeder heel veel kracht en sterkte.

Comments are closed.