Omgekomen huisarts Piet Germs en kinderen dinsdag naar Almere

Array

pietgermsDe lichamen van de vier verongelukte Almeerse alpinisten keren dinsdagochtend terug naar Nederland. Dat meldt persbureau ANP. De lichamen worden per lijkwagen naar Almere gebracht. Dat maakte een woordvoerster van de ANWB zondagavond bekend. De organisatie regelt de repatriering van de Almeerse huisarts (55), diens twee dochters en een zoon van tussen de 16 en 23 jaar. In overleg met de familie zal deze week een rouwbijeenkomst worden gehouden.

UPDATE: Een woordvoerster van uitvaartonderneming PC Hooftgroep in Amsterdam heeft bevestigd dat de lichamen van de familie Germs inmiddels in Nederland zijn aangekomen. De stoffelijke overschotten werden vanuit Italie per lijkwagen naar Nederland gebracht. De woordvoerster van de PC Hooftgroep wil na overleg met de familie niet vertellen naar welke plaats de lichamen zijn vervoerd.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen