E-mailservice van Kiesbeter maakt polisverschillen transparant

Array

Wie de polis van zijn of haar zorgverzekering van dit jaar met die van 2009 wilt vergelijken, kan vanaf nu gebruikmaken van een extra service van kiesBeter.nl.

Half november ontvangt u van uw huidige zorgverzekeraar de nieuwe polisvoorwaarden en de nieuwe premie voor 2009. Als u zich aanmeldt bij de e-mailservice, krijgt u automatisch bericht op het moment dat de verschillen in dekking bekend zijn.

U weet dan welke wijzigingen er optreden als u uw huidige polis voortzet. Die informatie kan u helpen bij uw keuze om uw huidige polis voort te zetten of om over te stappen naar een andere zorgverzekering.

Wie van verzekeraar wil wisselen, moet vóór 1 januari zijn huidige polis opzeggen. Wanneer u helemaal niets doet blijft u gewoon verzekerd. U accepteert de polis dan automatisch. Wilt u de polis opzeggen, dan moet uw opzegging vóór 1 januari 2009 bij uw huidige zorgverzekeraar binnen zijn. Tot 1 februari kunt u zich dan aanmelden bij de nieuwe verzekeraar.

Bron: kiesBeter

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen