Woon veiliger met een Alles-in-één alarmsysteem via internet

Array

Per 1 september is in Nederland een nieuw beveiligingssysteem verkrijgbaar. WoonVeilig is een alles-in-één alarmsysteem dat 24 uur per dag en 7 dagen per week woningen draadloos beveiligt tegen inbraak-, brand- en waterschade. Als eerste op de Nederlandse markt laat WoonVeilig de alarmeringsmeldingen via internet lopen. Dit opent nieuwe mogelijkheden en biedt tegelijkertijd een kostenvoordeel. WoonVeilig maakt beveiliging hiermee bereikbaar voor iedereen.
Wie voor WoonVeilig kiest, heeft de beveiliging van zijn huis en zijn gezin volledig onder controle. De contactpersonen worden via internet of de mobiele website ingesteld. Er kan bijvoorbeeld aangeven worden dat bij een alarmmelding de buren moeten worden gewaarschuwd – zij zijn immers snel ter plekke. Of vrienden, die het huis goed kennen. Inbrekers in huis? Een beginnende brand of lekkage? WoonVeilig waarschuwt de aangegeven personen direct telefonisch of per sms, zodat ernstige gevolgen kunnen worden voorkomen. WoonVeilig biedt ook een paniekknop. In geval van een noodgeval waarschuwt WoonVeilig met een druk op de knop alle contactpersonen.
Wie letterlijk thuis of bij zorgbehoevende familieleden of ouderen wil meekijken, kan een draadloze WoonVeilig camera aansluiten op zijn persoonlijke online omgeving. Klanten van WoonVeilig kunnen via internet altijd en overal zien wat er thuis gebeurt. Bij een alarm wordt er direct een video-opname naar de mobiele telefoon gestuurd. Dat betekent: altijd met een gerust gevoel op vakantie of een weekendje weg.

Op de website www.woonveilig.nl is de volledige informatie over WoonVeilig te vinden. Ook is WoonVeilig hier online te bestellen.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen