Nieuwe manier van scheren geïntroduceerd in Nederland

Flexibel in gebruik, handzaam en trendy, zo is de nieuwe scheermethode; de Rollingrazor het beste te omschrijven.De firma Scheerkoppen.nl heeft de primeur van deze nieuwe handige scheermethode voor Europa en Nederland. De Rollingrazor is multifunctioneel ofwel geschikt voor hem en voor haar !

Dit handzame precisie instrumentje is heel makkelijk te gebruiken door de (wijs) vinger door het handvat te schuiven en het dan samen met de duim vast te houden. Omdat het heel licht van gewicht is en bestaat uit een of twee scheerkoppen (ieder met 3 mesjes) is het op de huid zeer flexibel te bewegen zodat ook moeilijke bereikbare plaatsen bijv. de oksels, knieholtes of onder de neus heel nauwkeurig geschoren kunnen worden. Hierdoor bestaat er geen risico voor huidbeschadigingen.

De Rollingrazor wordt geleverd met een standaard en met een beschermkapje voor de mesjes. Doordat het nauwelijks gewicht heeft is het ook heel makkelijk mee te nemen.

Deze vernieuwde scheermethode is de vinden op: www.rollingrazor.nlRecente artikelen