Zeppelin GGZ Friesland op drift door vandalen

Een acht meter lange zeppelin met reclame voor GGZ Friesland is bijna letterlijk in rook opgegaan. De touwen van de met helium gevulde ballon, die in Leeuwarden een paar meter boven de grond zweefde, zijn in de nacht van maandag op dinsdag door vandalen doorgesneden, zodat de zeppelin nog steeds ergens in Nederland rondzweeft.


Directeur-eigenaar Onno van der Zee van Sky Service Netherlands heeft geen idee waar de zeppelin uithangt, maar hij verwacht dat hij vandaag weer ergens omlaag komt. De zeppelin is verzekerd. En hij weegt maar twee kilo. Wie de zeppelin terugbrengt, kan rekenen op een gratis vliegles als beloning, verzekert Van der Zee. ,,En wie de daders aangeeft krijgt duizend euro.’’

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Zeppelin GGZ Friesland op drift door vandalen"

  1. Pigs on the wing… « ICT Zorgen

    […] reclame zeppelin van GGZ Friesland (”De lucht in”, tja) door vandalen is losgeknipt en het luchtruim heeft gekozen. Ik kreeg gelijk een deja vu: in de jaren ‘70 vorige eeuw hadden de heren van rockformatie […]

Comments are closed.

Recente artikelen