International deelnemers Walk4Brains

1
306

Afgelopen zaterdag 1 november organiseerde Stichting STOPhersentumoren.nl voor het eerst in Nederland de , waarbij 165 deelnemers wandelden voor meer aandacht en geld voor onderzoek naar hersentumoren. Opmerkelijk was dat deelname internationaal was, Belgie en Zwitserland waren ook vertegenwoordigd. Op de foto hersentumorpatient Marjan Groeneweg, neemt na 12 km te hebben gelopen met een rollator de medaille in ontvangst van Alfred Schreuder, Vitesse voetballer, die zelf 2 jaar gelden zijn 6 jarige dochtertje verloor aan de gevolgen van een hersentumor. Het evenement heeft nu al ruim 8.000 euro opgebracht, maar zal de komende week aangroeien. Voor meer informatie: www.STOPhersentumoren.nl

1 REACTIE

  1. Geweldig!
    Eindelijk iemand die opkomt voor deze onzichtbare ziekte.
    Wie gaat het bedrag verdubbelen?

Comments are closed.