Waterlandziekenhuis profileert zich met online symposium

Array

Het Waterlandziekenhuis profileert zich met een online symposium voor intensive care-medewerkers.  Het ziekenhuis geeft een uniek kijkje achter de schermen van de intensive care. Via en website kan men op elke gewenst moment deelnemen aan het online ic-symposium. Binnen een paar klikken ontmoet u vijf professionals die een boekje opendoen over hun werk op de ic. Verder kunt u op de website een Congresbundel downloaden die een uitgebreid beeld van het Waterlandziekenhuis geeft. Compleet met twee achtergrondartikelen. Een authentiek en transparant verhaal over hoe het Waterlandziekenhuismet een duidelijke uitleg van wat je als medewerker van P&O kunt verwachten. Met als uitendelijk doel, personeel te werven.


Het Waterlandziekenhuis is regelmatig positief in het nieuws. Onlangs werd het door Elsevier uitgeroepen als beste ziekenhuis van de regio, met het eindoordeel uitstekend. Ook op het gebied van gastvrijheid blinkt de instelling uit; het Waterlandziekenhuis werd voor Gastvrijheidszorg met sterren bekroond met het maximale aantal van vier sterren. En nu blijken ze ook op het gebied van meedenken een kampioen en komen ze hun collega’s tegemoet met een online symposium. Oftewel: gastvrijheid in de modernste zin van het woord.


Meer informatie vind je op de website van het Waterlandziekenhuis (WLZ)

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen