Frans Bauer en Ivo Opstelten steken lichtjes aan

Array

Woensdag 17 december staken zanger Frans Bauer en burgemeester Ivo Opstelten de eerste lichtjes aan van de inmiddels traditionele kerstboom van de Vrienden van Sophia. De lichtjes in de kerstboom worden verkocht voor € 5 per stuk. De opbrengst van ‘Lichtjes voor Sophia’ gaat naar een goed doel binnen het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis.


Ook dit jaar staat hij er weer: de grote kerstboom bij het Erasmus MC-Sophia. De boom vormt het decor voor de actie ‘Lichtjes voor Sophia’, waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel. Burgemeester Ivo Opstelten stak – op de laatste dag van zijn ambtstermijn – samen met volkszanger Frans Bauer de eerste lichtjes aan. Dit jaar vindt de lichtjesactie voor de zesde keer plaats.

Ten goede
‘Lichtjes voor Sophia’ is een initiatief van de Vrienden van het Sophia. De lichtjes in de boom worden voor € 5 per stuk aangeboden. Elk jaar kunnen de afdelingshoofden in het Erasmus MC-Sophia aangeven aan welk project de opbrengst van de lichtjesactie ten goede komt. Vorig jaar werden 61.000 lichtjes verkocht.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen