’Wandelgids voor Rolstoelgebruikers’

0
270

De eerste uitgave van de ’Wandelgids voor Rolstoelgebruikers’ is dit voorjaar verschenen bij Eoscentra. De wandelgids beschrijft de regio Nijmegen, Betuwe, Oost Brabant en Noord Limburg in 27 bijzondere routes. De (rond)wandelingen voeren over verharde paden of weggetjes en ontsluiten prachtige plekken voor rolstoelgebruikers.


Het idee voor deze gids is ontstaan, toen de auteur bij zijn vrijwilligerswerkzaamheden in aanraking kwam met mensen die zich niet zelfstandig konden verplaatsen. Het samen eropuit trekken bleek voor beide partijen een prettige ervaring. Verandering van activiteit èn omgeving gaf aanleiding tot nieuwe gesprekken, het was een prettige en gemakkelijke manier van elkaar ontmoeten. ’Wandelgids voor Rolstoelgebruikers’ door Rinus Roland

ISBN 9789075362787

Prijs 12,95Naast de reguliere verkooppunten zoals VVV, ANWB en boekhandel, is de wandelgids te bestellen bij Eoscentra en via BOL. In de bijlage treft u een flyer van de gids zodat u een duidelijk beeld krijgt van de gids.


flyerrolstoel (PDF)