Wervingsactie donateurs HFL Kanker Researchfonds

Array

In december start het HFL Kanker Researchfonds van Health Foundation Limburg met een donateurwervingsactie. Vanaf 22 december kunt u namens het fonds straatwervers tegenkomen in ons ziekenhuis en in enkele winkelcentra in Maastricht. Het HFL Kanker Researchfonds is eerder dit jaar opgericht door de Health Foundation Limburg, het Maastricht UMC+ en KWF Kankerbestrijding. Doel van het fonds is om in de regio Limburg en Zuid-Oost Brabant geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kanker. Onderzoek waarvan de resultaten in het Maastricht UMC Oncologiecentrum worden toegepast bij de behandeling van patienten. Het fonds wil daarnaast de betrokkenheid van mensen bij het thema kanker in de regio vergroten.

Het HFL Kanker Researchfonds doet dat door het aangaan van relaties met potentiele grote gevers in zowel het particuliere als het zakelijke segment, maar ook door het werven van donateurs o.a. door straatwervingsacties. De eerste wervingscampagne start in de laatste weken van december. In de periode van 22 t/m 24 december zijn dan straatwervers actief in enkele winkelcentra in Maastricht en in week 1,2 van 2009 in het ziekenhuis. Deze wervers kunnen zich altijd legitimeren met een pasje. Verantwoordelijk voor de uitvoering is Bureau Emolife, gespecialiseerd in streetmarketing. Met deze actie hoopt Health Foundation Limburg nieuwe, structurele, donateurs te bereiken die het HFL Kanker Researchfonds een warm hart toe dragen. Op die manier kunnen we samen vormgeven aan excellente patientenzorg en onderzoek in het Maastricht UMC Oncologiecentrum.

Kijk voor meer informatie over het HFL Kanker Researchfonds of over de straatwervingsactie in het bijzonder op: www.hflkankerresearchfonds.nl

.


Recente artikelen