Levensverzekering nog tijdens leven laten uitbetalen

Array

Voortaan kunnen mensen met een fatale ziekte onder de leden hun levensverzekering via VZG, een daarin gespecialiseerd bedrijf, nog tijdens hun leven laten uitbetalen.
De Viaticale Zorg Groep bv zorgt ervoor dat levensverzekeringen, van maatschappijen met een vestiging in Nederland, nog tijdens het leven van de patient worden uitgekeerd.

Mensen met een dodelijke ziekte lijden vaak extra door financiele problemen als gevolg van het ziekteproces. Partners en gezinsleden ondervinden als gevolg daarvan ook hinder van de financiele achteruitgang. Kosten van het levensonderhoud stijgen, terwijl de inkomsten als gevolg van de ziekte juist dalen.

Met de uitkering van de levensverzekering kunnen financiele problemen worden voorkomen en eventuele wensen van de patient en de partner worden verwezenlijkt. Er zijn namelijk geen voorwaarden of restricties voor het besteden van het geld: een verre reis, een laatste wens, ja, zelfs een second opinion of een operatie in het buitenland behoren tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de ervaringen en de resultaten in Zuid-Holland wordt de service van de Viaticale Zorg Groep volgend jaar uitgebreid naar de rest van Nederland.

Meer informatie over Viaticale Zorg Groep is te vinden op de website van het Zoetermeers bedrijf: www.viaticalezorg.nl. Voor artsen, hulpverleners en patienten zijn er informatiefolders en aanvraagformulieren beschikbaar. Aanvragen kan ook via de website:

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen