IZA verloot Wii op NOT

Array

Van 27 tot en met 31 januari 2009 vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De NOT is de oudste en grootste onderwijsvakbeurs in Nederland, met het accent op een breed en inhoudelijk aanbod van producten en diensten. Uiteraard is IZA, de zorgverzekeraar voor de publieke sector, ook aanwezig tijdens dit evenement.

Op de IZA-stand kunt u niet alleen kennismaken met de mensen achter IZA Zorgverzekeraar, maar ook met de nieuwe manier van ?virtueel sporten?: de Nintendo Wii Sports.

Bezoekers aan de IZA- stand maken bovendien kans om een complete Nintendo Wii Sports te winnen voor hun school of instelling!

Daarnaast kunt u uw fitheid laten checken met de IZA FitCheck-zuil en informeren wij u graag over de speciale gezondheidswebsite van IZA: www.gezondiza.nl. Op deze site treft u informatie aan over alle zaken rondom uw gezondheid. Speciaal voor kinderen is er het gedeelte ?Kids Only? met voor hen interessante informatie en leerzame testen waarmee een positieve bijdrage wordt geleverd aan hun gezondheid.

Wilt u een gratis toegangskaart voor de Nationale Onderwijs Tentoonstelling ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. U ontvangt dan een registratiecode, waarmee u zich gratis kunt registreren als bezoeker op de website van de NOT.

IZA Zorgverzekeraar wenst u een gezond & sportief 2009 en wij hopen u te ontmoeten tijdens de NOT in Utrecht!

Recente artikelen