NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR VOOR CANADA REIS IN JUNI 2009

Array

De provincie Alberta is verantwoordelijk voor alle patientenzorg van haar ruim vier miljoen inwoners, zeg maar de verzorgingspopulatie van een grote zorgverzekeraar in Nederland.  Opmerkelijk voor Noord Amerika en West Europa is dat de regering van dit gebied gekozen heeft voor geïntegreerde zorg en zorginnovatie rond specifieke doelgroepen zoals hart- en vaatziektepatienten,  dementerende ouderen,  diabetespatienten en depressieve ouderen.


In november en december heeft het Julius Centrum deelnemers geworven voor deze reis.  Het maximaal aantal is dertig personen. Definitief aangemeld hebben zich tot nu toe 25 personen.  Bovendien heeft zich een groot aantal gemeld met eventuele belangstelling.  De reis gaat in ieder geval door,  zo is besloten in  overleg op 8 januari met onze Canadese collega’s.


Wilt u deelnemen aan deze conferentie? Heeft u zich voorlopig aangemeld maar nog niet definitief?  Surf naar www.integratedcare.eu.  Daar tref je het volledige programma dat de State of Alberta en de University of Alberta ons aanbieden.  U kunt ook een mail sturen naar conferentie-organisator Clarine Sies op [email protected]


Guus Schrijvers


Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen