HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’

In mei 2hpv_vaccin009 zal een boek over dit vaccin verschijnen.
Talloze artsen en wetenschappers in Nederland zijn er allerminst van overtuigd dat veiligheid, beschermingscapaciteit, en kosteneffectiviteit van de HPV-vaccins zijn bewezen. Niettemin heeft minister Klink in november 2008 doorgedreven dat Cervarix, het GlaxoSmithKline HPV vaccin (humaan papillomavirus typen 16 en 18) vanaf september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma gratis wordt verstrekt aan 12-jarige meisjes.
De GGDs van Nederland zijn inmiddels begonnen met de daarbij door Klink aangekondigde ‘inhaalprocedure’ voor meisjes van 13 tot 16 jaar.
De in de media aangedragen informatie waarop de betrokken meisjes en hun ouders zich kunnen baseren voordat zij toestemmen in deze pijnlijke en ingrijpende 3-voudige vaccinatieronde, is op zijn zachtst gezegd eenzijdig gekleurd.

BAARMOEDERHALSKANKER
HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’
door Désirée Röver — medisch researchjournalist
Met een voorwoord van dr. H.C. Moolenburgh

Uitgever Ankh Hermes
Formaat 14,5 x 21 cm.
Prijs ca. € 14,50
ISBN 978 90 202 0327 1
Verschijning mei 2009

Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk, en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten.
Weet wát je spuit! Lees, vóór je spuit.

Medisch researchjournalist Désirée L. Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de Westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Even meegeven, wat deze dame me onlangs heeft doorgemaild.

Dear dr. D,

We had contact before, and want to thank you calling me then and for the information you gave me.

As a medical research journalist I am writing a book on the HPV vaccines.
In the Netherlands Cervarix will be offered in the government’s vaccine program starting next September. Vaccination is not being mandated here yet – as it no doubt will be in the EU – yet the emotional blackmail is heavy.

In several of your radio shows I’ve heard you say that you consider the HPV vaccines Gardasil and Cervarix to be ‘live vaccines’.

How so?

Since in the product insert the genetically manipulated outer surface L1 proteins of HPV 16 and 18 in the vaccines are being described as ‘self assembling’, do I guess correctly that after vaccination these proteins will go on doing just that, and assemble themselves right into the DNA of the recipients?
Is that why you call them ‘live vaccines’?

For in that case the L1 proteins in the HPV vaccines may not be infectious, as Merck and GSK are stressing, they are indeed doing something infinitely more serious!

For my book I need scientific underpinning, and/or quotes from experts… would you elaborate on what you said in your shows?

Désirée L. Röver
medical research journalist

Onderw:Dr D answers Desiree re HPV vaccines

Hi Desiree,
Yes, the DNA content inserts into host DNA and is thus live in that sense. It makes genetically modified hosts.
It is a gene cassette with switching genes that can epigenetically turn on or silence genes inducing infertility, autoimmunity and cancer with abnormal organ development.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’"

  1. Gezondheid – HPV ( baarmoederhalskanker ) vaccinaties! « De Wereld Verandert

    […] 02-03-2009 Désirée Röver ( medisch onderzoeksjournaliste ) – Baarmoederhalskanker HPV vaccins als een “deus ex vagina“! […]

Comments are closed.

Recente artikelen