Hét kenniscentrum voor de vrouwelijke zorgverlener

Array

care-for-womenCare for Women Institute is hét kennisinstituut voor de professionele vrouwelijke zorgverlener die zich bezig houdt met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Een kennisinstituut waarin nauw samengewerkt wordt met o.a. prof. dr. B. Fauzer en prof. dr. N. Macklon uit het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Een kennisinstituut waar ook u als professional zich bij aan kunt sluiten, waardoor u uw kennis kunt verbreden en nieuwe collegae kunt ontmoeten.

Het Care for Women Institute is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de gezondheid en het welzijn van vrouwen en wil door middel van kennisuitwisseling en kennisverbreding de zorg aan vrouwen, als het gaat om hun gezondheid en welzijn, verbeteren. Dit doen wij o.a. door het gezamenlijk opzetten van multidisciplinaire netwerken, onderzoek en samenwerkingsverbanden.
Samenwerking is hierin belangrijk. Kennis met elkaar uitwisselen, clienten aan elkaar doorverwijzen leidt niet alleen tot een betere zorg en dienst aan uw cliente, maar ook aan het opbouwen van een voor u relevant netwerk van collega’s waardoor het werken als zelfstandig ondernemer leuker wordt.

Waar kunt u voor terecht bij het Care for Women Institute?
• Samenwerking; vanuit Multidisciplinair overleg
• Kennis; door middel van het intranet en scholingen, georganiseerd door het Care for Women Intitute, het UMC Utrecht of wellicht wel door uzelf
• Klantenwerving; door middel van de Care for Women Card en de vermelding op de website van Care for Women met een eigen pagina
• Collega’s; door het ontmoeten van andere vrouwelijke zorg- en dienstverleners, met dezelfde interesse

Kortom, bent u ook zo’n zelfstandige professional die:
• zich graag verder wil blijven ontwikkelen
• op zoek blijft naar meer kennis
• nauwer en intensiever wil samenwerken met collega’s
• meer groei wil in uw praktijk?

Sluit u dan nu aan bij het Care for Women Institute en maak gebruik van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.
Klik op het aanmeldingsformulier om uw aan te melden.

Recente artikelen