Dr R.G.Hamer vanavond in Tros Radar

Array

Het programma Radar zal vanavond aandacht besteden: Dr Ryke Geert Hamer. Hieronder een portert van Dr. R.G. Hamer.

http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending Vanavond 30 Maart 20.20 uur. In het buitenland zouden er door de behandelingen van dr. Hamer al tientallen doden zijn gevallen.In 2004 werd de dokter opgesloten in een gevangenis in Malaga, men zou hem ook verdenken van Nationalistische gedachten. Kijk vanavond dus naar de uitzending van Radar, als je meer wilt weten over deze arts, die zegt dat Kanker niet behandeld zou moeten worden met bestraling en chemo-therapie.Radar toont in een onthullende reportage de grote risico’s van bepaalde alternatieve geneeswijzen. Hier vind u meer informatie over Dr R.G.Hamer: http://www.gnm-nl.be/

Dr. Ryke Geerd Hamer, die ervan uitgaat dat kanker een reactie is op een emotioneel conflict. Zijn theorie is bij duizenden kankerpatienten uitgeprobeerd die in het terminale stadium waren van hun ziekte. De anekdotische gegevens wijzen uit dat het een zeer succesvolle therapie kan zijn.Dr Hamer (geb 1935)de grondlegger van de Germanische Neue Medizin is in 2004 in de gevangenis in Malaga opgesloten. Hij wordt onder andere beschuldig van Natiaal socialisme. Wanneer hij aan Duitsland zal worden uitgeleverd wacht hem een gevangenisstraf van 3 jaar. In plaats daarvan is dr. Hamer in september dit jaar gearresteerd en in Madrid in hechtenis genomen.  Bij het verlaten van zijn huis in Spanje werd hij gearresteerd op last van de Franse overheid, die hem tot drie jaar gevangenisstraf heeft veroordeeld vanwege het uitvoeren van de medische praktijk zonder registratie. Het proces was het gevolg van een kortdurend verblijf van dr Hamer in 1993 in Frankrijk toen hij naar de begrafenis van een vriend ging. Hoewel hij slechts enkele uren in Frankrijk was, kreeg hij in die tijd blijkbaar drie kankerpatienten op consult die door de reguliere geneeskunde niet meer waren te redden. Alledrie deze patienten overleden kort daarna, en dr Hamer kreeg de schuld van hun overlijden.

Met 18 jaar deed hij eindexamen en begon een Medische- en ev. theologiestudie in Tübingen, waar hij ook zijn latere vrouw Sigrid Oldenburg, een studente medicijnen, leerde kennen.

Met 20 jaar slaagde hij voor het medische voorexamen, trouwde 1 jaar later in Erlangen en legde daar met 22 jaar het theologische examen af. De jonge familie kreeg als eerste een dochter en een zoon DIRK, die nog een grote rol zou spelen, en later nog 2 kinderen. Met 24 jaar slaagde Dr. Hamer voor het medische staatsexamen in Marburg. 2 jaar later ontving hij na de assistententijd de Approbatie als arts en de doktorsgraad. Er volgden een aantal jaren aan de universiteitsklinieken van Tübingen en Heidelberg. In 1972 deed Dr. med. R.G. Hamer zijn specialisatie als internist. Hij werkte ook deeltijds in een maatschap met zijn vrouw Dr. Sigrid Hamer.

Hij hield er altijd een bijzondere hobby op na: patenten uitvinden; b.v. het atraumatisch snijdende Hamer-Scalpel voor plastische chirurgie, dat met een 20-voudige scherpte van een scheermes snijdt; een speciale botzaag, eveneens voor plastische chirurgie; of een zich steeds de lichaamscontouren automatisch aanpassende massage ligbank; alsook een apparaat voor transcutane serumdiagnose.

Op 18 Augustus 1978, ”s morgens om 3.00 uur in de schemering, gebeurde er iets vreselijks:
Voor het eiland Cavallo wilde de doorgedraaide Italiaanse prins V.E. van Savoyen iemand neerschieten. Daarbij werd Dr. Hamers zoon Dirk, die nietsvermoedend in een boot lag te slapen, levensgevaarlijk getroffen.
Bijna 4 maanden lang duurde de doodsstrijd van zijn zoon. Dag en nacht waakte de vader aan het bed van zijn zoon.

Op 7 december 1978 stierf Dirk in zijn armen.

Daardoor heeft hij, zoals hij 3 jaar later zou weten, een verliesconflict met een daardoor in werking tredende teelbal-kanker geleden. Later benoemde Dr. Hamer dit soort van schokbeleving het “Dirk-Hamer-Syndroom” (DHS), een Biologische Conflictschok, die ons totaal onverwachts “op het verkeerde been” zet.

Interview Dr. Hamer - Neue Medizin - Trnava 1998

1:01:33
8056 keer bekeken
Die Neue Medizin - Dr. Ryke Geerd Hamer

52:31
14698 keer bekeken
Das Geschäft mit dem Krebs

8:34
4453 keer bekeken
Dott. Ryke Geerd Hamer : 2003 Interview

5:00
2333 keer bekeken
Quantum Hamer Medicine

5:03
5917 keer bekeken
(part 1)  Interview with Doct. Ryke Geerd Hamer

10:00
9513 keer bekeken
Germanische Neue Medizin nach Dr.R.G.Hamer

3:01
5496 keer bekeken
Erfahrungsbericht - Neue Medizin

1:33:36
7467 keer bekeken
Aidsverbrechen & Wahrheit

0:25
1766 keer bekeken
Interview Dr. Hamer - Neue Medizin - 1994

1:12:51
11544 keer bekeken
Gesund durch Neue Medizin, Dr. Schwarzenberg

7:40
2306 keer bekeken
Dr. med. Andreas Thum über Dr. Hamer's Neue Medizin

27:10
4167 keer bekeken
Geheilt von Krebs Teil 1

8:49
2496 keer bekeken
Neue Medizin

10:58
2851 keer bekeken
Marco Pfister über Dr. Hamer's Neue Medizin

39:25
3583 keer bekeken
El cáncer tiene cura 2/6

9:20
1144 keer bekeken
Freimaurer Loge P2 (Spiegel TV Doku) [Teil-1]

10:03
35191 keer bekeken
MEDICINA GERMANICA E ZAPPER - Dott. Hamer e Dott. Clark

11:00
4543 keer bekeken
Dr Hamer en TVE 1994 3ª parte

9:20
884 keer bekeken
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Dr R.G.Hamer vanavond in Tros Radar"

  1. Volgeling Dr. Hamer (alt. beh. Kanker) bij Tros Radar | Paranormaal

    […] Medical Facts, Tros Radar, Ricky Hoek, NierNieuws Lees ook:Reiki en kanker Lees ook:Patiënten omstreden […]

Comments are closed.

Recente artikelen