15 & 16 mei naar de Zorg Carrière Beurs

Array

zorg-carriere-beursVrijdag 15 mei van 10.00 tot 21.00 en zaterdag 16 mei van 10.00 tot 17.00.De zorgsector is één van de snelst groeiende werkgevers. Met talloze direct beschikbare banen en prachtige carrièrekansen die voor het oprapen liggen. Maar wat is voor jou de perfecte baan? Waar begin je? En hoe plan je een carrière? De Zorg Carrière Beurs geeft je alle antwoorden.

De Zorg Carrière Beurs is er voor iedereen: mannen en vrouwen, ongeacht functie en loopbaanfase. Tijdens de Zorg Carrière Beurs presenteren zorginstellingen hun organisatie, hun vacatures en carrièremogelijkheden. Voor verplegend en verzorgend personeel, voor medici en paramedici.Schrijf je nu in voor de eerste Zorg Carrière Beurs.in voor de Zorg Carrière Beurs en maak kans op een I-pod. Wil je op de hoogte worden gehouden van de beurs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: info(@)zorgcarrierebeurs.nl ovv ‘Nieuwsbrief’.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "15 & 16 mei naar de Zorg Carrière Beurs"

  1. 15 & 16 mei naar de Zorg Carrière Beurs | Web Mirror

    […] 15 & 16 mei naar de Zorg Carrière Beurs April 4th, 2009 Goto comments Leave a comment Vrijdag 15 mei van 10.00 tot 21.00 en zaterdag 16 mei van 10.00 tot 17.00.De zorgsector is één van de snelst groeiende werkgevers. Met talloze direct beschikbare banen en prachtige carrièrekansen die voor het oprapen liggen. Maar wat is voor jou de perfecte baan? Waar begin je? En hoe plan je een carrière? De Zorg Carrière Beurs geeft je alle antwoorden. De Zorg Carrière Beurs is er voor iedereen: mannen en vrouwen, ongeacht functie en loopbaanfase. Tijdens de Zorg Carrière Beurs presenteren z lees meer: 15 & 16 mei naar de Zorg Carrière Beurs […]

Comments are closed.

Recente artikelen