Het mysterie van de reuk

boon-cover-webPlotseling je reukvermogen kwijtraken? Dat is een ramp en het heeft verstrekkende gevolgen. Ruim een kwart miljoen mensen loopt met dit probleem rond! Stel je voor: niet kunnen ruiken of proeven of voedsel bedorven is. Geen dure van een goedkope wijn kunnen onderscheiden. Niet in de gaten hebben dat de popcorn in de magnetron in brand vliegt. Niet merken dat je kind een poepluier heeft. Maar ook: niet kunnen genieten van de zeelucht tijdens een strandwandeling en een gaslek in huis niet in de gaten hebben. Pas via de reactie van anderen merken dat je stinkt naar zweet… dat is echt erg! Dit boek geeft lotgenoten (h)erkenning en opent de ogen van familieleden, vrienden en kennissen die vaak moeite hebben te begrijpen wat de gevolgen allemaal kunnen zijn. Geuren waarschuwen voor gevaar, hebben invloed op onze stemming en spelen een rol bij de geslachtsdrift. Hoe is het om nooit meer te kunnen genieten van de zilte zeelucht tijdens een strandwandeling? Niet te kunnen ruiken of voedsel bedorven is? Joke Boon weet daar alles van. Op vierjarige leeftijd raakte ze na het knippen van haar amandelen en een zware verkoudheid haar reukvermogen kwijt.

ISBN: 9789066116580  |  Aantal pagina’s: 160  |  Uitvoering: Paperback  |  Verschijningsjaar: 2009  |  taal: Nederlands

reukworkshop door Joke Boon bij selexyz scheltema in Amsterdam n.a.v. haar boek Het mysterie van de reuk.

zondagmiddag 5 april 2009 – 15:00 uur
podium 1e etage
Koningsplein Amsterdam
toegang vrij


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

Continuïteit jeugdzorg in gevaar

*Medisch Nieuws* - 03 oktober , 2013 - 17:23