Unsuccesfull attack on the Royal Dutch Family in Apeldoorn, 21 injured 6 severe!

Array

Eye witnesses speculated that the accident may have been an attempted attack on the Royal Family.
aanslag-koningin
A car ploughed into the crowd at the Queen’s day pageant in Apeldoorn. 22 spectators were injured, some of them seriously. There are also reports of fatalities, including children. Reporters on the spot say the car drove at high speed, people were thrown into the air. The car crashed into a monument for Queen Wilhelmina. The driver is arrested. Emergency services are rushing to the spot to provide aid to the victims.
The incident occurred just seconds after a luxury coach carrying the Royal Family passed the spot. The coach was stopped and Queen’s days was cancelled.

Update: 17 injured, 5 severe, 4 dead

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

2 thoughts on "Unsuccesfull attack on the Royal Dutch Family in Apeldoorn, 21 injured 6 severe!"

  1. Wilhelmina van Doorn

    Ik woon in San Francisco California en ik ben er helemaal kapot van.Ik kreeg net een e,mail van een Hollandse vriend die my dat vertelde.Myn vader Boudewyn van Doorn was in het Hollandse verzet  in de 1940- 1945  oorlog en heeft er ook een boek over geschreven. Dertien Maanden Concentratie Kamp Vucht.Myn vader zou zo uit zyn graf springen en de daders op zoekn als hy dat kon. Lang Leve Koningin Beatrix en haar familie.Wilhelmina van DoornSan Franciso, CaliforniaUSA

  2. Waarom zeggen zowel de burgemeester als de korpschef dat er géén shoten zijn gelost??Op méér dan één filmclip is duidelijk te horen dat er minstens 2 schoten zijn afgevuurd op de dader waarop hij van zijn route afweek en de bus (gelukkig) miste.Verder lijkt het hier wél om een complot te gaan omdat beide voertuigen (auto dader en bus koninklijke familie) perfect gesynchroniseerd op mekaar afstevenden, wat mij doet vermoeden dat de dader geseind werd van buitenaf.Ik merkte op één van de videos ook op dat sommige mensen op de bus verschrikt reageerden op schoten en de lijfwachten vervolgens nogal kalm leken als wisten ze dat de dader reeds neergeshoten was.Er werd verder tijdens de persconferencies verdacht veel NIET geweten, ook ’s avonds nog.

Comments are closed.

Recente artikelen